Індивідуальний план роботи професора Батигіна Ю.В.

(з 4 квітня по 24 квітня 2020 р)
під час карантину
Логотип ХНАДУ для розділу новин
  1. Дистанційне навчання проф. Батигіним Ю.В. групи студентів АЕ-11-19 за матеріалом лекцій 10, 11, 12 та практичних занять 8, 9 (як свідчить попередній досвід, за складністю матеріалів тем пропонуємих практичних занять, їх про-опрацювання потребує більше часу!).
    Матеріали відіслані електронною поштою старості групи Неділько Я.О. та заміснику старости Філярському О.А. Протягом часу дистанційної роботи віртуальний контроль здійснюється за особистим контактом зі старостою та його замісником, які при необхідності забезпечують особистий зв’язок зі студентами при виникнені питань навчання.
  2. Методична робота: підготовка методичних розробок для практичних занять та віртуальних лабораторних робіт за темою "Змінний електричний струм".
  3. Наукова робота: обчислення необхідних даних для проведення експериментальних досліджень за темою д/б тематики з індивідуального плану на 2019-2020р.р. та темою наукової роботи за сумісництвом (магнітно-імпульсне рихтування та резонансний підсилювач електричної потужності). Підготовка матеріалів для подальших наукових публікацій.



Новини за датою

Новини за тегами

За категорією