Гідне представлення кафедри економіки і підприємництва у Виставці технічної творчості молоді

Здобувачка 1-го року навчання на рівні «бакалавр» за спеціальністю 051 «Економіка» Стогул Кіра Максимівна під керівництвом завідувачки кафедри економіки і підприємництва, проф. Дмитрієвої Оксани Іллівни та генерального директор ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій» доц. Паздрія Віталія Ярославовича представила розробку «Інтерактивне підприємство Cosmo Entertainment з використанням бізнес-симуляції ViAL+» на Виставці технічної творчості молоді.

Виставка технічної творчості молоді проходила в рамках 27-го Міжнародного молодіжного форуму  «Радіоелектроніка і молодь у ХХІ столітті» 10–12 травня 2023 року  на базі Харківського національного університету радіоелектроніки.

Розробка здобувачки Стогул К.М. «Інтерактивне підприємство Cosmo Entertainment з використанням бізнес-симуляції ViAL+» стала гідним експонатом Виставки технічної творчості молоді за напрямом «Програмне забезпечення», секція «Бізнес».

З каталогом Виставки технічної творчості молоді у 2023 році можна ознайомитися за лінком: openarchive.nure.ua/server/api/core/bitstreams/b6759cba-f1b5-4c81-a0c8-e97ce968d84a/content


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією