Друга Всеукраїнська онлайн конференція "Teaching Experts"

Колектив кафедри активно взяв участь у Другій Всеукраїнській онлайн конференції "Teaching Experts" для викладачів англійської мови від Polyglot Language Centre Кембриджського екзаменаційного центру UA029 за підтримки Cambridge Assessment English Ukraine, що відбулася 10 лютого 2022 року.

Спікери поділилися своїм досвідом, як знайти свій особистий шлях у викладанні іноземної мови, які іспити та кваліфікації є в Україні й у всьому світі. Спеціальний гість Сара Елліс розповіла про up-to-day методи викладання письма в онлайн та офлайн заняттях на рівнях А2 та В1.

Сара Елліс, Senior Manager for Cambridge Assessment English, найдосвідченіший CELTA та DELTA тренер, дала поради щодо навчання найбільш суперечливого аспекту мови – письма: які онлайн інструменти залучити, як запровадити комунікативно спрямовані завдання та організувати фідбек, що мотивує студентів.

Дарина Сіжук, головний представник Cambridge Assessment English в Україні познайомила з останніми новинами та проєктами від Cambridge University.

Юлія Горбенко, голова екзаменаційного відділу мовного центру «Поліглот», презентувала міжнародні курси для викладачів англійської мови на 2022 рік.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією