ДП Дорцентр. Нові можливості

20 жовтня 2021 року науковці кафедри ТДБМ проф. Золотарьов В.О., ст.н.с. Пиріг Я.І., ст.н.с. Галкін А.В., н.с. Поволяєв О.А. відвідали лабораторію ДП Дорцентр в м. Києві   

Лабораторія ДП Дорцентр має новітню приборну базу, яка дозволяє проводити розширені дослідження властивостей бітумних в’яжучих та асфальтобетонів, оцінюючи їх показники у різних системах контролю якості. Спільна робота двох наукових колективів – ДП Дорцентра та ХНАДУ може привести до нових наукових результатів. Це стосується як створення нових систем контролю якості в дорожньо-будівельній галузі України, так і розвитку наукових напрямків поглибленого дослідження та керування властивостями будівельних матеріалів. За результатами зустрічі було узгоджено стратегію співробітництва двох наукових колективів та подальшої співпраці.

Науковцями кафедри ТДБМ та ДП Дорцентр було обговорені питання щодо участі Центру в сприянні підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва будівельних та дорожньо-будівельних матеріалів і виробів».    


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією