ДО МАГІСТРАТУРИ – 8 КРОКІВ!

Цьогоріч для вступу на навчання для здобуття Магістра з Галузевого машинобудування потрібно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) або мати диплом спеціаліста.  

Відповідальний за прийом студентів на механічному факультеті Рєзніков Олександр Олександрович пропонує наступний алгоритм вступу:

Крок 1. Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування розпочинається 11 травня та закінчується о 18:00 03 червня

Крок 2. Основна сесія єдиного вступного іспиту проводиться 30 червня для всіх спеціальностей НАУ.

Крок 3. Реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів розпочинається 01 липня.

Крок 4. Прийом заяв та документів через кабінет вступника розпочинається 15 липня, і закінчується о 18:00 23 липня для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування.

Крок 5. Фахові вступні випробування на базі ХНАДУ, проводяться в липні. Графіки проведення та програми фахових вступних випробувань на сайті або за тел.066-657-81-41 (Рєзніков Олександр Олександрович)

Крок 6. Рекомендації для зарахування за державним замовленням надаються 02 серпня (повідомлення буде розміщено в електронному кабінеті вступника та на офіційному сайті Приймальної комісії ХНАДУ)

Крок 7. Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування (подати оригінали документів до ХНАДУ): – до 7 серпня – на місця державного або регіонального замовлення.

Крок 8. Після успішного подання оригіналів документів до нашої спеціальності – Галузеве машинобудування, Ви – наш найкращий студент. Вітаємо!

Відповідальний за прийом студентів на механічному факультеті Рєзніков Олександр Олександрович

 Телефон: 066-657-81-41 (viber)

 telegram  t.me/vstup_ua


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією