День відкритих дверей онлайн

27 лютого 2021 р. кафедрою автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій  було проведено День відкритих дверей спеціальності дистанційно з використанням Zoom-конференції.

В відеоконференції прийняли участь представники кафедри, зокрема: заступник завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій  , д.т.н., професор Гурко О.Г., к.т.н, доцент Кононихін О.С., к.т.н, доцент Філь Н. Ю.

Заступник завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій . охарактеризував переваги навчання у ХНАДУ, його матеріально-технічну базу, умови навчального процесу в цілому і за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технологій», можливості стажувань та участі у освітніх європейських проектах, перспективні спеціальності  працевлаштування. Охарактеризував кафедру й дисципліни, які викладаються. Відмітив, що викладачі кафедри дають глибокі та актуальні теоретичні знання і вміння та формують всі необхідні для оволодіння фахом компетентності.

Доцент Кононихін О.С. розповів про особливості правил вступу у 2021 році та зазначив, що  крім системних фахових знань обов’язково необхідно гарно знати іноземну мову, що створюватиме додаткові переваги при працевлаштуванні.

На завершення професор Гурко О.Г., побажали всім учасникам зробити вірний вибір предметів ЗНО, щоб зробити правильний вибір спеціальності для вступу та запросив на навчання до ХНАДУ за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технологій».

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій  висловлює подяку за співпрацю в організації Дня відкритих дверей Начальнику Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради Дударевої Тетяні Анатоліївні!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією