День відкритих дверей кафедри будівельних і дорожніх машин

Діяльність кафедри включає важливу складову - профорієнтаційну роботу, яка спрямована на формування контингенту студентів за спеціальністю 133 "Галузеве машинобудування". Особливо гостро проблема професійного самовизначення стоїть перед випускниками коледжу, які формують свої орієнтири на майбутнє. Сьогодні вибір професії нерозривно пов'язаний з поняттям "профорієнтація", яка має забезпечити зв'язок між життєвими прагненнями молоді та потребами суспільства в трудових ресурсах на ринку праці. Викладачі кафедри будівельних і дорожніх машин 4 квітня 2023 року провели дистанційні on-line заходи, на які були запрошені студенти Харківського механіко-технологічного фахового коледжу імені О. О. Морозова (м. Харків). Мета заходів - надання фахової допомоги абітурієнтам у власному професійному виборі.

Представники кафедри ознайомили присутніх на Zoom-конференції випускників коледжу з особливостями складання НМТ у 2023 році, а також розповіли щодо переваг навчання за спеціальністю 133 "Галузеве машинобудування". Майбутні абітурієнти із зацікавленістю слухали про перспективи навчання та задавали питання, щодо дисциплін, які є актуальними в сучасних умовах на ринку праці, на що отримали вичерпні відповіді.

Колектив випускаючої кафедри будівельних і дорожніх машин сподівається, що надані корисні поради зроблять випускників коледжу ближчими до їх мрії.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією