83-я міжнародна студентська наукова конференція ХНАДУ (секція «МЕНЕДЖМЕНТ»)

14-15 квітня 2021 р. в режимі on-line на платформі для відеоконференцій Zoom відбулась 83 міжнародна студентська наукова конференція ХНАДУ за секцією «Менеджмент» під головуванням завідувачки кафедри, д.е.н, проф. Криворучко О.М., яка виступила з привітанням на початку засідання кожної секції.

Учасниками конференції було підготовлено 103 доповіді, з яких 76 учасниками з інших вищих закладів освіти.

Засідання секції відбувалося впродовж двох днів. На конференції було заслухано 36 доповідей, з них 4 доповіді учасників з Туркменістану, Марокко та Азербайджану.

Всі доповіді були цікавими та викликали жваве зацікавлення під час обговорення результатів дослідження. Доповіді було виконані на високому рівні. Здобувачі вищої освіти добре відповідали на запитання. Кращі доповіді було рекомендовано до опублікування у вигляді тез доповідей та статей. Оцінка доповідей на конференції здійснювалася за бальною шкалою за критеріями: актуальність, наявність сучасних методів дослідження та використання ЕОМ, наукова новизна результату, практична значимість, послідовність та вміння викладання матеріалу. Рекомендовано продовжити та удосконалити дослідження та представити їх до захисту звітів з науково-дослідницької роботи студентів. 


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією