Вебінар: Академічна доброчесність: студентські ініціативи

Надворі осеніє (що наближає початок нового навчального року), і ми знову транслюємо “Вебінари SAIUP на дивані”. Цього разу пропонуємо доєднатися до обговорення теми “Академічна доброчесність: студентські ініціативи”. Під час вебінару ви дізнаєтеся як провести цікаву та ефективну кампанію з доброчесності в університеті.

Коли: 31 серпня 2020 року (понеділок)

Час: 17:30 – 19:00

Де: платформа Zoom (лінк зареєстрованим учасникам надішлемо напередодні події)

Вебінар проводитимуть студентські координатори Проєкту SAIUP: – Ольга Урсол, Ізмаїльський державний гуманітарний університет; – Олександр Канагеєв, Луцький національний технічний університет; – Анастасія Долгополова, Запорізкий національний університет.

Участь у вебінарі – безкоштовна, за умови попередньої реєстрації: Внешняя ссылка открывается в новом окнеhttps://forms.gle/kj5gtkuhQpHpiV2E6

На вебінарі обговоримо: – різноманітність студентських ініціатив з академічної доброчесності; – як говорити про доброчесність зі студентськими спільнотами; – як налагодити співпрацю з керівництвом університету для втілення ініціатив з доброчесності; – участь студентів у розробках кодексів честі; – просвітницька робота з академічної доброчесності із першокурсниками.


To top