Проректор з наукової роботи, проф. Дмитрієв І.А. взяв участь в онлайн-презентації Коаліції з реформування оцінювання досліджень (CoARA)

20 грудня 2022 року проректор з наукової роботи, проф. Дмитрієв І.А. взяв участь в онлайн-презентації можливостей долучення до Коаліції з реформування оцінювання досліджень (CoARA) і підписання Угоди про реформування оцінювання наукових досліджень (Agreement on Reforming Research Assessment).

Ініціаторами створення CoARA виступили Science Europe, Європейська асоціація університетів (EUA) та Європейська Комісія. CoARA об’єднує організації, що фінансують дослідження, організації, що проводять дослідження, національні/регіональні органи та агенції з оцінки, а також асоціації вищезазначених організацій і наукових товариств, які беруться впроваджувати реформи системи оцінки досліджень.

Захід проведено за ініціативи Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України в рамках проєкту «Офіс підтримки вченого» спільно з Європейською Комісією та за участі Національного фонду досліджень України і ком’юніті «Прогресильні».


Вверх