Опубликовано:

Онлайн-конференція «Винахідники і науковці: разом до Перемоги»

Шановні науковці та винахідники!

Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-конференції

з нагоди Дня винахідника і раціоналізатора України

«Винахідники і науковці: разом до Перемоги»

 

Захід відбудеться 19 вересня 2024 р. о 10.00

Опубликовано:

Оголошено Конкурс проєктів наукових досліджень та розробок молодих вчених!

19 серпня 2024 року розпочався Конкурс проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених (далі — Конкурс), оголошений <link...</p>

Опубликовано:

Конкурс спільних українсько-латвійських науково-дослідних проєктів

Міністерство освіти і науки України та Латвійська рада науки оголошують  конкурс спільних українсько-латвійських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2025–2026 роках. Приймання заявок триватиме з 15 липня до 13 вересня 2024 року.

Опубликовано:

ХНАДУ отримав грантову підтримку Національного фонда досліджень України

Рішенням наукової ради Національного фонду досліджень України, протокол від «28» червня 2024 р. № 21,  заявка  на  отримання   грантової  підтримки реєстраційний   номер 2023.04/0049  «Розроблення  комплексу  методів  і  засобів  георадарної діагностики для оцінювання надійності об'єктів критичної...

Опубликовано:

Опитування щодо грантової обізнаності та актуальних проблем участі в грантових програмах

Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій (УКРНОІВІ) разом з Українським Інститутом Науково-технічної Експертизи Та Інформації (УкрІНТЕІ) проводять опитування представників організацій (незалежно від форми власності та сфери управління)  щодо обізнаності, участі та...

Опубликовано:

StrikePlagiarism

Увага! З 1 липня 2024 року наукові та студентські роботи ХНАДУ перевірятимуться на наявність плагіату за допомогою сервісу StrikePlagiarism. 

Опубликовано:

Харківський національний автомобільно-дорожній університет у рейтингу «ТОП-200 Україна 2024»

Цього року ХНАДУ підвищив місце в рейтингу «ТОП-200 Україна 2024» посівши 45 місце, що на 5 позицій вище ніж минулого року.    

Опубликовано:

Конкурсний відбір науково-технічних розробок, що будуть фінансуватися за кошти державного бюджету у 2024 році.

Міністерство освіти і науки України оголошує конкурсний відбір науково-технічних розробок, що будуть фінансуватися за кошти державного бюджету у 2024 році.

Опубликовано:

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «МОЛОДИЙ НОВАТОР 2024»!

26 квітня 2024 року винахідники, інженери та науковці усього світу відзначають Всесвітній день інтелектуальної власності.

В цей день відбулося підведення підсумків конкурсу «Молодий новатор» у рамках засідання круглого столу «Молодь. Інновації. Майбутнє».

Опубликовано:

Ukrainian National H-index Ranking 2024

ХНАДУ підвищив свою позицію у рейтингу Ukrainian National H-index Ranking, зайнявши 115 місце. Минулого року наш університет займав 151 місце у цьому рейтингу.

Опубликовано:

Рейтинг університетів за показниками Scopus 2024 року

Цього року ХНАДУ підвищив місце в рейтингу університетів за показниками Scopus на 4 позиції, посівши 71 місце серед 214 українських університетів представлених у рейтингу.    

Опубликовано:

Шановні колеги, відповідальні за перевірку на плагіат!

Зверніть, будь ласка, увагу на те, що до кінця травня 2024 року потрібно максимально перевірити усі роботи, які є у Вас в наявності, за допомогою студентського акаунту Unicheck.

Вверх