Всеукраїнський антикорупційний муткорт 2.0

Запрошуємо прийняти участь у Всеукраїнському антикорупційному муткорті 2.0, який відбудеться 01-03 грудня 2022 року в м. Києві.  

Всеукраїнський антикорупційний муткорт (ВАМ*) — перший в Україні освітній проєкт, спрямований на підвищення обізнаності студентів і студенток щодо проблем корупції в Україні та вдосконаленнятеоретичних знань і практичних навичок із кримінального права та процесу при розслідуванні корупційних злочинів.  

За інноваційний підхід і вплив на вирішення актуальної проблеми верховенства права й боротьби з корупцією проєкт був номінований у категорії «Антикорупція та відкрите врядування» (обраний серед 305 заявок зі 188 країн) та отримав відзнаку від незалежної міждисциплінарної організації World Justice Project у межах World Justice Forum 2022 в Гаазі, Нідерланди.  

Всеукраїнський антикорупційний муткорт організовано НАБУ та НАЗК за сприяння ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки ЄС та за підтримки EUACI, провідної антикорупційної програми в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується МЗС Данії.  

Участь у муткорті - безкоштовна. Для команд, обраних для проходження до офлайн етапу, забезпечується проїзд, проживання та харчування на період проведення ВАМ*2.0.  

Зареєструвати команду у складі 4-ох осіб можна до 09 листопада (включно), заповнивши гугл форму за посиланням: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScf-jx0C1FECnmEheV3fvgFL5yrYWv4rZEAA0prB7_r_pzT8g/viewform

Більше інформації щодо ВАМ* 2.0 можна знайти на сайті: vam.weblium.site та сторінці в Instagram: www.instagram.com/vam_ukraine


To top