Конкурс постерів серед студентства закладів вищої освіти регіону

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної (військової) адміністрації (далі – Департамент) інформує, що у рамках заходів Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства» з 25 листопада до 10 грудня 2022 р. Коалцією «Харківщина - 1325» за підтримки Департаменту планується проведення конкурсу електронних постерів серед студентства закладів вищої освіти регіону. 

Тематика постерів цього року присвячена ратифікації 20 червня 2022 р. Верховною Радою України Конвенції Ради Європи про запобігання насильству проти жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами (Стамбульська конвенція), що набула чинності 01 листопада 2022 р.

На сьогодні документ ратифікували 36 країн Європи і він вважається «золотим стандартом» прав жінок, що є частиною прав людини, а також європейських цінностей. Стамбульська конвенція спрямована одночасно на запобігання та протидію насильству, захист постраждалих, переслідування та покарання кривдників.

Постери просимо в термін до 01 грудня 2022 р. завантажити за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1ZB3HYlfcAZrp3k0tGWYezI66RLNUCkvt?u sp=share_link.  

Технічні вимоги до робіт:

  • розмір зображення А4 (210х297 мм), формат .jpg або .png, роздільна здатність 72 dpi;
  • роботи можуть бути виконані у будь-якому графічному редакторі.

Кількість постерів від закладу вищої освіти не обмежується.

Підсумки конкурсу будуть підведені 10 грудня 2022 р. у Міжнародний день прав людини. Кращі роботи будуть відзначені заохоченнями.  


To top