Молоді вчені ХНАДУ – найкращі в Україні!

Нарешті підведені підсумки щорічного Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України – визначено 100 кращих молодих вчених України (по 1 молодому вченому-переможцю в кожній зі 100 номінацій) за результатами діяльності у 2021 році.

Серед цьогорічних переможців престижного конкурсу – 2 молодих вчених ХНАДУ:

– Левченко Ярослава Сергіївна – декан факультету підготовки іноземних громадян, професор кафедри економіки і підприємництва, доктор наук з галузі «Управління та адміністрування», професор – здобула перемогу та стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України в номінації «Фінанси, банківська справа та страхування»;

– Шевченко Інна Юріївна – декан факультету управління та бізнесу, професор кафедри економіки і підприємництва, доктор економічних наук, доцент – здобула перемогу та стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року» Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України в номінації «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Вітаємо Ярославу Сергіївну та Інну Юріївну, а також їх наукового консультанта проректора з наукової роботи, проф. Дмитрієва І.А. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Молодий вчений року» Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України! Пишаємося Вами та бажаємо подальших наукових звершень!

 


To top