Стипендія Ukrainian Summer Methods Fellowship за підтримки WCEE/ICPSR

За підтримки Центру Вайзера для Європи та Євразії Мічиганського університету (WCEE) та Міжуніверситетського консорціуму політичних і соціальних досліджень (ICPSR) було створено стипендіальний фонд з метою підтримки академічних досліджень і підготовки кількісних методів для тих, хто  зараз перебуває в Україні, або тих, хто нещодавно був переміщений з України внаслідок російського вторгнення.

Літня програма ICPSR з кількісних методів пропонує навчання статистиці, кількісним методам та аналізу даних для студентів, викладачів і дослідників усіх рівнів кваліфікації та професій.

Стипендія Ukrainian Summer Methods Fellowship — це відмова від реєстраційних внесків для відвідування однієї тритижневої сесії або до двох коротких семінарів у літній програмі ICPSR 2023 з кількісних методів. Знайдіть повний список курсів за адресою myumi.ch/W222D.

Хто може подати заявку?

Стипендія відкрита для всіх студентів, викладачів, дослідників, які працюють в українській академічній, дослідницькій чи науковій установі. Щоб отримати додаткову інформацію та подати заявку, відвідайте myumi.ch/VMqJX. Необхідні матеріали для аплікації

• Для студентів:  довідка студента

• Для науковців: Автобіографія 

Електронна адреса для уточнення, щодо подання заявок sumprog@icpsr.umich.edu

Кінцевий термін подання заявки 31 березня 2023 р 

Подаватись тут:

myumi.ch/VMqJX

In English information you can find here Начинается скачивание файлаUkrainian Summer Methods Fellowship


To top