Меморандум взаємопорозуміння з Технічним університетом Молдови

Технічний університет Молдови сподівається на майбутню співпрацю з Харківським національним автомобільним і дорожнім університетом для досягнення успіху в рамках освітніх можливостей для впровадження досліджень та інновацій у стратегічних та взаємодоповнюючих галузях в обох країнах. Внешняя ссылка открывается в новом окнеТехнічний університет Молдови пропонує курси з 60 спеціальностей і спеціалізацій для I циклу, 43 спеціальностей для магістра та 45 спеціальностей для докторантури, що покривають потреби  у підготовці інженерів. Співпраця у дослідницькій співпраці та обміні студентами та викладачами була б взаємовигідною. Сфери співпраці можуть включати, за взаємною згодою, будь-яку бажану та здійсненну діяльність, яка б сприяла досягненню цілей установ обох країн.

Така взаємодія може включати співпрацю в різноманітних спільних академічних та освітніх заходах, таких як: спільні наукові проєкти та публікації, включаючи роботу студентів, аспірантів та докторантів у партнерських установах;

- Обмін викладачами та студентами;

- Взаємне влаштування студентів на оплачувану практику та стажування, якщо це можливо;

- Спільні конференції та семінари;

- Командні курси, в тому числі онлайн-курси; 

- тренінги викладачів, професійних працівників та студентів.

Крім того, наші університети дуже зацікавлені в розвитку міжнародного співробітництва , і в цьому відношенні проект Меморандуму про взаємопорозуміння було підпісано Ректорами ЗВО 2.02.2022. Сподіваємося, що наші комунікаційні лінії будуть відкритими для всіх питань, які стосуються нашої майбутньої співпраці.

#Відділ міжнародних зв'язків 

 

 


To top