Конкурс проєктів в рамках Дунайської транснаціональної програми

До Міністерства освіти і науки України 01.02.2022 надійшов лист від Міністерства розвитку громад та територій України про те, що одна із румунських організацій Romanian Maritime Training Centre – CERONAV, шукає потенційного партнера від України з метою участі у додатковому конкурсі проєктів в рамках Дунайської транснаціональної програми для України та Молдови, який розпочався 26 січня та триватиме до 10 березня 2022 року.

Метою конкурсу є підвищення інституційної спроможності українських/молдовських зацікавлених сторін для розробки та реалізації транснаціональних проєктів у Дунайському регіоні за тематичними напрямами нової Дунайської транснаціональної програми на 2021–2027 рр. шляхом посилення співпраці відповідних зацікавлених сторін на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Партнерами проєктів можуть бути органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, що реалізують політику у відповідних тематичних сферах, агенції регіонального розвитку, наукові установи, заклади вищої освіти, неурядові організації, що реалізують свою діяльність на територіях української частини Дунайського регіону.

посилання: https://www.interreg-danube.eu/calls/calls-for-proposals/eni-call-for-proposals-2022

Начинается скачивание файлапрезентація

 

 


To top