Зустріч зі стейкхолдерами для обговорення освітніх програм спеціальності 073 Менеджмент

Кафедра менеджменту здійснила успішну зустріч зі стейкхолдерами-потенційними роботодавцями в форматі Zoom, щоб обговорити освітні програми спеціальності 073 "Менеджмент". Зустріч відбулася з представниками міжнародного автомобільного холдингу "Соллі Плюс" та автотранспортного підприємства ТДВ «АТП-16363».   

Кафедра менеджменту здійснила успішну зустріч зі стейкхолдерами-потенційними роботодавцями в форматі Zoom, щоб обговорити освітні програми спеціальності 073 "Менеджмент". Зустріч відбулася з представниками міжнародного автомобільного холдингу "Соллі Плюс" та автотранспортного підприємства ТДВ «АТП-16363». Холдинг  "Соллі Плюс" є однією з найпотужніших та авторитетних компаній на українському автомобільному ринку. В зустрічі приймали участь топ-менеджмент холдингу "Соллі Плюс" Пучков Олег Олексійович - перший віце-президент, Холодков Євгеній Михайлович - віце-президент та Токарєв Євгеній Костянтинович - віце-президент. Представником однієї з провідних українських автологістичних компаній із бездоганною репутацією ТДВ «АТП-16363», яка займається перевезенням вантажів по Україні та Європі, був директор АТП  Кривенко Леонід Федорович.

Під час зустрічі було обговорено освітні програми "Менеджмент організацій і логістика" на рівні молодшого бакалавра та бакалавра, а також освітня програма на рівні магістра "Менеджмент організацій і менеджмент". Представники кафедри поділилися деталями програм, акцентуючи їх актуальність та відповідність вимогам сучасного бізнесу та ринку праці.

Такі обговорення є невід'ємною частиною розвитку освіти та гармонізації освітніх програм з потребами роботодавців. Залучення стейкхолдерів допомагає кафедрі менеджменту адаптувати програми навчання до сучасних трендів та вимог галузі, забезпечуючи випускникам необхідні навички та знання для успішної кар'єри в управлінській сфері.

На зустрічі були обговорені інші аспекти, пов'язані з освітніми програмами спеціальності 073 "Менеджмент". Представники роботодавців висловили свої зауваження та рекомендації щодо покращення програм навчання. Наприклад, вони були зацікавлені у включенні додаткових курсів, що стосуються конкретних сфер бізнесу та новітніх технологій.

Такі зауваження та рекомендації є цінним внеском в процес формування освітніх програм, оскільки вони допомагають забезпечити грунтовну підготовку студентів для реальних викликів, з якими вони зіштовхнуться на ринку праці.

Кафедра менеджменту висловлює щиру подяку представникам Міжнародного автомобільного холдингу "Соллі Плюс" та автологістичної компанії ТДВ «АТП-16363» за їх участь у зустрічі та активну співпрацю. Ми вдячні представникам роботодавців за цінні відгуки та ідеї, і обіцяємо врахувати їх при подальшому вдосконаленні освітніх програм та плануванні майбутніх дисциплін.

Такі зустрічі є важливим кроком у покращенні освітніх програм і сприяють побудові ефективного партнерства між вищим навчальним закладом та роботодавцями. Кафедра менеджменту завжди відкрита для подібних співробітництв та з нетерпінням очікує подальших спільних проєктів та ініціатив, спрямованих на підвищення якості освіти та розвиток майбутніх лідерів у галузі менеджменту.  


To top