Обговорення освітньої програми молодшого бакалавра спеціальності 073 Менеджмент

 Кафедра менеджменту ХНАДУ провела зустріч з майбутніми абітурієнтами - випускниками Харківських шкіл, під час якої була представлена нова освітня програма на рівні молодшого бакалавра "Менеджмент організацій і логістика" за спеціальністю "Менеджмент".  

Харківський національний автомобільно-дорожній університет продовжує розширювати свою освітню підготовку з менеджменту, представивши нову програму молодшого бакалавра на спеціальності "Менеджмент". Кафедра менеджменту ХНАДУ провела зустріч з майбутніми абітурієнтами - випускниками Харківських шкіл, під час якої була представлена нова освітня програма на рівні молодшого бакалавра "Менеджмент організацій і логістика" за спеціальністю "Менеджмент". Програма була представлена на зустрічі з абітурієнтами, яка відбулася 28 квітня 2023 року у дистанційному форматі. Гарант програми доцент Бочарова Н.А. та завідувачка кафедри професор Криворучко О.М. ознайомили випускників з особливостями навчання на рівні молодшого бакалавра за цією програмою, та наголосили на важливості обговорення програми з потенційними студентами та врахування їх пропозицій.

Під час презентації, викладачі розповіли про ключові аспекти цієї програми. Випускники шкіл також дізналися про те, що програма охоплює різноманітні аспекти менеджменту та логістики, що дає студентам можливість здобути практичні знання та навички в цих галузях. Ця нова програма дуже цікава для абітурієнтів, які мають бажання знайти своє місце в сфері бізнесу та управління. Знання, які вони здобудуть в рамках цієї програми, допоможуть їм стати експертами у своїй обраній галузі. Зустріч з випускниками проходила в дружній та плідній атмосфері. Крім того, було наголошено на важливості взаємодії з потенційними студентами та врахуванні їхніх пропозицій та зауважень. Після презентації, абітурієнти мали можливість задати запитання викладачам та обговорити свої можливості. У рамках зустрічі випускники висловили кілька пропозицій щодо покращення програми молодшого бакалавра, зокрема, звернули увагу на те, щоб більший акцент був зроблений на вивченні сучасних інформаційних технологій, які використовуються в менеджменті та логістиці. Крім того, було вислухано ряд інших пропозицій від школярів, що дозволить кафедрі забезпечити якісну підготовку студентів із врахуванням вимог стейкхолдерів.

Ця зустріч є дуже важливою для поліпшення освітньої програми та забезпечення якісної підготовки майбутніх менеджерів. Кафедра менеджменту ХНАДУ продовжує активно працювати над вдосконаленням своїх програм, з метою забезпечення потреб ринку праці та надання студентам якісної та сучасної освіти. Кафедра менеджменту робить все можливе для того, щоб програма молодшого бакалавра була максимально корисною та актуальною для студентів.

Окрім цього, важливо навчитися слухати думку майбутніх абітурієнтів і враховувати їхні потреби та очікування. Тільки так можна створити програму, яка буде максимально відповідати потребам ринку праці та задовольняти потреби майбутніх студентів. Всі зауваження та пропозиції студентів були відзначені на зустрічі, і кафедра менеджменту ХНАДУ вислуховує всіх стейкхолдерів, щоб враховувати їхні пропозиції при формуванні та поліпшенні освітньої програми.

В цілому, зустріч була плідною та корисною як для абітурієнтів, так і для викладачів. Викладачі отримали цінні зауваження, які допоможуть покращити освітню програму, а абітурієнти мали можливість отримати більше інформації про навчання на цій програмі та висловити свої побажання. Кафедра менеджменту хоче подякувати вчителям ЗОШ та школярам, які взяли участь в цій події та показали свій інтерес до розвитку освіти. Ми бажаємо їм всім успіху та досягнень у їх майбутній кар'єрі.


To top