Зустріч на підприємстві з директором ВАТ "Експрес"

В рамках продовження роботи щодо налагодження та зміцнення партнерських відносин з підприємствами автомобільної галузі, за ініціативи факультету транспортних систем (декан Юрій Бекетов) була організована зустріч на підприємстві з директором ВАТ "Експрес" Олександром Степко. Підприємство "Експрес" є одним із найбільших в місті Харкові перевізників, що обслуговує міські маршрути автотранспортом і є давнім партнером університету.

В зустрічі взяли участь завідуючі випускових кафедр факультету транспортних систем , представники відділу організації сприяння працевлаштуванню студентів . Крім того в зустрічі приймала участь голова профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства Харківської області Алла Макеєва. На зустрічі, що проходила в атмосфері взаєморозуміння, обговорювались питання подальшого співробітництва з роботодавцями-стейкхолдерами, пропозиції з боку підприємства щодо удосконалення якості підготовки здобувачів, підписання нової угоди про співпрацю.

Не залишилось і без уваги питання проходження практики, стажувань та можливого подальшого працевлаштування здобувачів вищої освіти університету.

Сподіваємось, що подальша співпраця університету з підприємством - роботодавцем ТОВ "Експрес" принесе результати як в питанні підготовки здобувачів так і в їх подальшому працевлаштуванні.


News by date

By Category