Засідання секції АКІТ 87-ї Міжнародної науково-технічної та науково-методичної конференції ХНАДУ

11 травня о 12.30 в режимі онлайн на платформі ZOOM відбулось засідання секції АКІТ 87-ї Міжнародної науково-технічної та науково-методичної конференції ХНАДУ.

На засіданні було представлено 20 докладів - 10 доповідей учасниками з кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій та 10 доповідей учасниками з інших закладів освіти Харківської області, зокрема Державного біотехнологічного університету, Харківського національного університету цивільного захисту України, Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, ДВНЗ «Харківський фаховий коледж будівництва, архітектури та дизайну», Харківського комп’ютерного фахового коледжу, Харківського державного політехнічного коледжу, Харківської гімназії № 55 Харківської міської ради.

На засіданні секції АКІТ були обговорені актуальні питання розвитку автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, робототехніки на підприємствах різних галузей економіки України в воєнних умовах, розглянуті проблеми підготовки спеціалістів різного рівня в закладах вищої освіти України в сучасних умовах.

Щиро вітаємо учасників конференції та їх наукових керівників з якісними науковими роботами та цікавими доповідями. Бажаємо успіху, натхнення та подальших результатів!    


News by date

By Category