З ПОГЛЯДОМ У МАЙБУТНЄ

 

Кафедра БДМ провела профорієнтаційну роботу у м. Полтава. 8 жовтня 2020 року представники кафедри мали можливість поспілкуватися з майбутніми випускниками ПОЛТАВСЬКОГО БУДІВЕЛЬНОГО ТЕХНІКУМУ ТРАНСПОРТНОГО БУДІВНИЦТВА, які закінчують навчання за спеціальністю 133 "Галузеве машинобудування".

Майбутні випускники ПБТТБ

Відповідальні за профорієнтацію на кафедрі БДМ

 

Майбутніх абітурієнтів дуже турбували правила прийому до ВНЗ у 2021 році. Майже всі майбутні випускники мають бажання та планують продовжити навчання у ВНЗ. Більшість з них розглядають для подальшої освіти Харківський національний автомобільно-дорожній університет, як один з варіантів.

 

Також відповідальні за профорієнтацію на кафедрі БДМ мали змогу встановити контакти серед шкіл Полтави та області та домовитись працювати дистанційно. Стрімкий розвиток сучасних технологій, постійні зміни на ринку праці, суворі вимоги роботодавців щодо майбутніх працівників ставлять питання профорієнтації  в ряд актуальних та першочергових завдань у навчанні та вихованні підростаючого покоління, формуванні професійного потенціалу галузевого машинобудування України.


News by date

By Category