XVІІ Міжнародна науково-практична конференція для науково-педагогічних працівників

20-21 жовтня 2022 року кафедрами мовної підготовки та філології та лінгводидактики було проведено вже XVІІ  Міжнародну науково-практичну конференцію для науково-педагогічних працівників «Проблеми і перспективи мовної підготовки іноземних студентів» (Посвідчення УкрІНТЕІ № 930 від 23 листопада 2021 р.).

Міжнародна конференція була проведена у дистанційному форматі у зв’язку з воєнним станом у нашій країні. Але усі учасники конференції мали можливість презентувати свої доповіді та обговорити їх на платформі ZOOM. 107 учасників з України, США, Словаччини, Казахстану, Молдови, Китаю взяли участь у конференції.

Серед питань, що активно обговорювалися на конференції, особливо актуальними виявилися такі: Сучасний освітній процес: традиційні та інноваційні технології, алгоритми й прийоми у навчанні іноземних студентів; Теоретичні та прикладні аспекти мовної підготовки іноземців; Психолого-педагогічні засади організації навчального процесу: питання адаптації та інтеграції іноземних студентів у освітній простір ЗВО; Міжкультурна комунікація у практиці викладання нерідної мови та ін.

За матеріалами роботи Міжнародної науково-практичної конференції готується збірник наукових праць. Висловлюємо щиру подяку учасникам за активну участь та плідну співпрацю і бажає подальшої творчої наснаги та співпраці у майбутньому!

 

 


News by date

By Category