Взаємодія практиків з академічним середовищем

За ініціативою деканату, наймолодшого та одного з найпрестижніших факультетів ХНАДУ – факультету транспортних систем, з метою поєднання теорії і практики організації автотранспортного виробництва проведені гостьові лекції зі здобувачами вищої освіти.

Починаючи з 01 березня 2023 року залучені кращі випускники ФТС, які досягли значних успіхів у професійній кар'єрі, зокрема:

• Засновники та керівники транспортно-логістичних компаній (Денис Муравйов та Ігор Чередниченко);

• Старший інспектор Харківського обласного управління «Укртрансбезпека» (Ярослав Маклаков);

• Представники відділу зв’язків з громадкістю Харківського обласного управління патрульної поліції та інші.

В ході таких лекцій наші випускники розповідали майбутнім фахівцям автотранспортної галузі про свій життєвий шлях, накопичений досвід, вимоги до сучасних менеджерів та перевізників, необхідність вивчення іноземних мов, здатність до підвищення рівня комунікаційних навичок тощо.

Зустрічі пройшли в досить цікавій конструктивній атмосфері, у режимі запитання - відповіді. Здобувачі вищої освіти були запрошені для проходження стажування у відповідних організаціях, які представляли наші запрошені випускники.

Взаємодія практиків з академічним середовищем – це дуже суттєвий фактор, який впливає на кінцевий результат: підготовку фахівців!


News by date

By Category