Всесвітній день охорона довкілля та День еколога

Шановні колеги! Вітаємо всіх із Всесвітнім днем охорони довкілля і професійним святом всіх тих, хто береже нашу природу, оздоровлює її та піклується про неї – Днем еколога! Бажаємо екологам всієї України сил, натхнення та наснаги на шляху збереження унікальної природи нашої держави – лесів, лугів, степів, річок та морів. Щиро вітаємо всіх, хто стоїть на варті чистого довкілля!

Також у цей день хочемо привітати наших студентів та їх наукових керівників, які за складних та невизначених умов дистанційної роботи змогли проявити якнайкраще себе та стали переможцями і призерами наукових заходів Міжнародного та Всеукраїнського рівнів.

Вітаємо переможців:

–    Диплом переможця 1 ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Автомобільний транспорт», напрям «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище»» (ХНАДУ, м. Харків) – Горенко Юлія та Федоренко Ілля, науковий керівник – проф. Внукова Наталія Володимирівна.

–    Диплом переможця 2 ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Технології захисту навколишнього середовища» (ОНАХТ, м. Одеса) – Михайлов Сергій та Оковита Яна, науковий керівник – проф. Внукова Наталія Володимирівна.

–    Диплом переможця 3 ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія» (НУ «Полтавська політехніка», м. Полтава) – Михайлов Сергій та Слобожанюк Владислав, науковий керівник – доц. Желновач Ганна Миколаївна.

–    Диплом переможця 3 ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія», напрям «Інженерія захисту природного середовища» (ХНУБА, м. Харків) – Слобожанюк Владислав та Скляр Катерина, науковий керівник – доц. Желновач Ганна Миколаївна.

–    Диплом переможця 3 ступеня на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за окремими спеціальностями, спеціальність 101 «Екологія» (КрНУ, м. Кременчук) – Слобожанюк Владислав, науковий керівник – доц. Желновач Ганна Миколаївна.

 

Колектив кафедри екології ХНАДУ та кафедри ЮНЕСКО «Екологічно чисті технології» (409)


News by date

By Category