Вітаємо призерів Міжнародного конкурсу "Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку"

4 травня 2023 року на базі інституту економіки та менеджменту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся фінал Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку». 78 учасників з Польщі, Чехії, Болгарії, Канади, Іспанії та  України, чиї роботи за результатами подвійного «сліпого» рецензування були допущені до ІІ-го туру конкурсу, представили свої наукові розробки щодо забезпечення реалізації засад сталого розвитку. Право боротися у фіналі конкурсу за призові місця вибороли і студентки кафедри економіки і підприємництва – Некрасова Анастасія (здобувачка вищої освіти на другому (магістерському) рівні за ОПП «Економіка») та Стогул Кіра (здобувачка вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за ОПП «Економіка»).

Здобувачки гідно представили англійською мовою наукову роботу на тему «Банківське кредитування, інвестування та краудфандинг як метод проєктного інвестування», відповіли на питання міжнародного журі та були нагороджені дипломами ІІІ ступеня.

Вітаємо Некрасову Анастасію та Стогул Кіру, а також їх наукового керівника, завідувачку кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієву О.І. з перемогою у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку»! Бажаємо подальших наукових звершень!


News by date

By Category