Вітаємо Єфименко Олександра Володимировича

В жодному університеті немає такої спеціальності як «волонтер». Цьому неможливо навчити. Бо цей шлях обирають за покликом серця.

Декан механічного факультету, к.т.н., доцент Єфименко Олександр Володимирович нагороджений Подякою від імені Терешківської сільської Ради Полтавського району полтавської області України за активну участь у роботі що до забезпечення житлом, продуктами харчування тимчасово переселених осіб із м. Харків, Краматорськ, Ізюм, Суми та інш.

Перелік добрих справ Олександра Володимировича безсумнівно вражає.

В період з 24.02.2022 виконано наступні заходи:

  1. Вивезення дітей та жінок із зони бойових дій у м.Харків до кордону із Польщею, у тому у числі родин польських товарищів.
  2. Доставка гуманітарної допомоги до м. Харків із Львову до 17 лікарні м. Харків (одежа, харчування та медикаменти).
  3. Доставка гуманітарної допомоги до м.Харків сумісно із Geneva Branch of Ukrainian Society of Switzeland Free Ukraine,Assossiation Deti
  4. Евакуація 2 автобусами біженців до Европи у співпраці із Обласною клінічною лікарнею N 2 та міжнародній неприбутковій організації Free Ukraine та місії Humanitarian bridge - direct actions for Ukraine.
  5. Доставка гуманітарної допомоги з м.Женева до Терешківської територіальної громади (харчування) сумісно із Geneva Branch of Ukrainian Society of Switzeland Free Ukraine,Assossiation Deti
  6. Доставка гуманітарної допомоги (дитяче харчування, санітарія, медикаменти) із м. Плезень (Польща) 3 ГО "Газда" (Львів, Україна).
  7. Доставка засобів пересування (електротранспорт) до ТТГ Полтавсткої області за участі Асоціації туристичних організацій Turystyka dla Ukrainy в особі Agnieszka Skarbowska, Adam Cielecki
  8. Співпраця із товариством Червоного Хреста України Полтавської області з доставки продуктів харчування, медикаментів та санітарної продукції до Терешківської ТТГ.
  9. Розміщення ВПО по пунктам прийому ТТГ (6000 осіб) та по житловому сектору м. Полтава.
  10. Робота із партнерською організацією Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) Право на Захист стосовно виїзних бригад по реєстрації ВПО Терешківської громади
  11. Організація та видача гуманітарної допомоги у ТТГ сумісно із депутатом Верховної Ради України М.Бурбак.

Вітаємо Олександра Володимировича з почесною відзнакою та дякуємо за його значний внесок у наближення Перемоги!


News by date

By Category