Відкрита лекція на тему «Енергетичний менеджмент. Паливо та скорочення викидів СО2 на автомобільному транспорті»

26 лютого 2020 відбулася відкрита лекція на тему «Енергетичний менеджмент. Паливо та скорочення викидів СО2 на автомобільному транспорті» експерта екології, економіки та автомобільного транспорту Пьера Вейкфорда для студентів 2-4 курсів, що навчаються за спеціальністю 101 «Екологія».

26 лютого 2020 відбулася відкрита лекція на тему «Енергетичний менеджмент. Паливо та скорочення викидів СО2 на автомобільному транспорті» експерта екології, економіки та автомобільного транспорту Пьера Вейкфорда для студентів 2-4 курсів, що навчаються за спеціальністю 101 «Екологія»,

Під час своє доповіді Пьєр розкрив питання важливості скорочення викидів парникових газів шляхом зменшення споживання пального та поділився власним практичним досвідом щодо реалізації програм енергоменеджменту на автомобільному транспорті. Під час дискусії з аудиторією піднімались питання впливу якості палива на ефективність роботи за скорочення викидів СО2, а також законодавчих регламентів Європейського Союзу щодо провадження подібної діяльності.


News by date

By Category