Віддані справі

24 лютого 2022 року назавжди ввійде в історію нашої країни і, зокрема, кожного із нас. Оговтавшись від першого шоку, українці, як ніколи, згуртувалися та почали працювати заради перемоги. І викладачі не стали виключенням. Заклади освіти Харкова й області та їх здобувачі опинилися у вкрай складних умовах. Але ж, попри всі перепони, всі труднощі, ми все одно тримаємо планку наукової столиці України та залишаємося осередком студентської молоді.

Викладачі ХНАДУ роблять свій внесок у майбутню перемогу. Складнощі зі зв’язком та відключення електроенергії не є проблемою. Якісна підготовка кваліфікованих фахівців – це першочергове завдання для майбутньої відбудови країни. Викладачі Факультету транспортних систем живуть своєю справою, навчають і надихають своїх студентів та оточуючих, вишукуючи можливості і проводячи лекції навіть у відділеннях Нової Пошти.

Велика подяка керівництву та колективу Нової Пошти, зокрема відділенню № 138, за можливість займатися улюбленою справою! Наші люди незламні! Разом до перемоги!

 

 


News by date

By Category