Відбулася Міжнародна наукова конференція з проблем вищої освіти і науки

12 травня 2023 р. на базі кафедри економіки і підприємництва відбулася Міжнародна наукова конференція з проблем вищої освіти і науки «Науково-методичні аспекти підвищення якості підготовки фахівців в умовах глобальних викликів».

Приємно відзначити, що завдяки активній співпраці кафедри економіки і підприємництва з міжнародними партнерами, цього року захід було проведено у форматі міжнародної конференції.

Робота секцій міжнародної конференції здійснювалася в онлайн-дистанційному та заочному форматах на Навчальному сайті ХНАДУ.

Загалом на конференцію було подано 106 тез доповідей від учасників із закладів вищої освіти України, Азербайджану та Казахстану. Серед учасників конференції активною участю відзначилися Національний університет оборони України імені Івана Черняховського, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, Київський національний університет технологій та дизайну, Національний університет цивільного захисту України, Український Державний Науково-Дослідний Інститут «Ресурс», ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Вітаємо всіх учасників конференції та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


News by date

By Category