Відбулася гостьова лекція з інспекторами Управління патрульної поліції в Харківській області

18 квітня в рамках навчальної дисципліни «Детермінований аналіз ДТП» для магістрів факультету транспортних систем, що навчаються за ОПП «Організація та безпека дорожнього руху», «Транспортні системи і логістика», «Організація перевезень і управління на автомобільному транспорті», відбулася запланована гостьова лекція.

Перед студентами виступили діючі інспектори Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Ченський Дмитро Геннадійович та Гаєк Дмитро Анатолійович.

Перша частина зустрічі була присвячена особливостям оформлення адміністративних матеріалів стосовно ДТП та інших правопорушень в сфері безпеки дорожнього руху.

Студентам було вкрай цікаво отримати таку інформацію «з перших рук», що в решті вилилося у величезну кількість запитань до гостей з їхньої сторони.

В другій частині зустрічі обговорювалися перспективи та умови працевлаштування майбутніх випускників ХНАДУ в органах патрульної поліції. Учасники дійшли згоди, що знання та навички, отримані випускниками факультету транспортних систем під час опанування навчальних дисциплін, можуть бути дуже корисними для майбутніх поліцейських.

Особливо зацікавила наших студентів можливість для співробітників патрульної поліції за держані кошти додатково отримати вищу юридичну освіту. Студенти виявили зацікавленість в подальшому приймати участь у подібних заходах.


News by date

By Category