Вебінар “Культура взаємодії: як організувати курс з написання дослідницьких робіт”

Американські Ради з міжнародної освіти у межах упровадження проєкту “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти” запрошують на вебінар “Культура взаємодії: як організувати курс з написання дослідницьких робіт”.

Коли: 26 травня 2021

Час: 16:00

Де: платформа Zoom Участь: безкоштовна за попередньої реєстрації

ЛІнк на реєстрацію:Внешняя ссылка открывается в новом окне https://forms.gle/fo4ZkXr5Yz8T3hYy9

Про подію: На вебінарі ми звернемося до питання, яку користь несуть курси з написання дослідницьких (курсових, дипломних) робіт не лише для студентів, а також для наукових керівників і в цілому – для кафедр; чому в багатьох випадках наявність такого курсу впливає на кінцевий результат і як у такий спосіб університет забезпечує якість освіти. Подивимося, як культура взаємодії між викладачем, студентами та науковими керівниками в межах подібного курсу формує культуру академічної доброчесності. Поговоримо про те, як розробити та організувати такий курс, фокусуючись, зокрема, на плануванні занять, а також на методах роботи й оцінювання. Нарешті, не оминемо увагою і ті «пастки», в які можна потрапити під час проведення такого курсу.

Лекторка: Тетяна Григор’єва – кандидатка історичних наук, доцентка кафедри історії Національного університету “Києво-Могилянська академія”.


News by date

By Category