Участь доцентки кафедри економіки і підприємництва Федорової В.О. в онлайн-тренінгу для керівників експертних груп НАЗЯВО

24-25 травня 2021 року доцентка кафедри економіки і підприємництва Федорова В.О. взяла участь в онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).

Під керівництвом тренерів Олени Книш та Миколи Трегуба учасники тренінгу отримали корисну інформацію щодо етапів та плану роботи експертної групи, ролі керівника експертної групи в процесі акредитації, особливостей роботи із формою ПРЕ, обговорили проблеми фільтрування запитів на додаткові документи та основні проблеми при написанні звітів.

Тренінг був насичений різноманітними видами діяльності: робота в групах; розв’язання кейсів; створення власних кейсів на основі реальних ситуацій, які мали місце під час проведення акредитаційних експертиз; ознайомлення з навчальними матеріалами і відеороликом «Зустріч експертної групи зі здобувачами освіти» тощо. Це дозволило учасникам тренінгу не лише отримати необхідні теоретичні знання, а й закріпити їх на практиці та обмінятися власним досвідом вирішення критичних ситуацій під час акредитації освітніх програм.

Участь в онлайн-тренінгу підтверджено сертифікатом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти про підвищення кваліфікації обсягом 30 годин (1 кредит ECTS).


News by date

By Category