StarterNetwork-розвиток інноваційного та підприємницького потенціалу українських університетів

Міністерство освіти і науки України інформує про початок реєстрації викладачів та науковців на освітню програму “StarterNetwork” (далі – Програма), яка проводиться спільно Тартуським університетом (Естонія) та YEP Інкубатором. Програмою передбачена серія вебінарів, метою яких є розвиток інноваційного та підприємницького потенціалу українських університетів та передача досвіду і кращих практик естонської екосистеми.

Програма має на меті допомогти представникам академічного середовища з інноваційними ідеями, винаходами чи дослідженнями перетворити їх на стартапи та підтвердити ринковий потенціал.
Навчальні сесії Програми проходитимуть у березні-червні 2023 року. Під час вебінарів експерти поділяться кращими практиками уряду Естонії (Startup Estonia), університетів і компаній – кейси побудови екосистем або партнерства, створення успішних стартапів (підприємств) з університетських проектів у співпраці з корпораціями тощо.

Вебінари від українських та естонських експертів охоплять такі теми:

6 березня — Колаборація університетів та корпорацій — найкращі практики
27 березня — Популяризація науки та комунікація про дослідження
10 квітня — Створення спільних платформ для просування інновацій
18 квітня — Різноманіття у підприємництві та науці: як і навіщо?
11-12 травня — Експрес-курс для університетських стартапів та спінофів.

Мови Програми: англійська, українська.

Запрошуємо взяти участь у заходах викладачів підприємництва й менеджменту, дослідників, науковців та молодих вчених.

Зареєструватися на участь у вебінарах Програми можна за посиланням:

Внешняя ссылка открывается в новом окнеhttps://yep.piar.io/yepstarternetwork


Форма реєстрації буде активною до 7 травня 2023 року включно. Можлива реєстрація на один або кілька вебінарів Програми. Інформація з деталями заходу буде відправлятися зареєстрованим учасникам/цям за 5-7 днів до події.

Програма StarterNetwork реалізується Тартуським університетом та YEP Інкубатором за підтримки Естонського центру з міжнародного розвитку #ESTDEV та Міністерства освіти і науки України.
Стартап-інкубатор YEP розвиває академічне підприємництво в межах ініціативи “Підприємницький університет”. Вона реалізується спільно YEP, Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та бізнесу, національним проєктом Дія.Бізнес, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів та Генезис за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

  За додатковою інформацією можна звертатися до комунікаційниці проєкту — Чернишової Маргарити, marharyta.chernyshova@remove-this.yepworld.remove-this.org та міжнародного відділу ХНАДУ international@khadi.kharkov.ua


News by date

By Category