Шановні колеги! Пішов з життя Венцель Євген Сергійович

Зі скорботою повідомляємо Вам, що 14 січня 2021 року на 77 році життя помер видатний вчений з галузі машинобудування, автор більш 200 наукових статей, винаходів, патентів, монографій, навчальних посібників, науковий керівник багатьох провідних науковців консультант з галузі «Трибологія», доктор технічних наук, професор, академік підйомно-транспортної академії наук, професор кафедри будівельних і дорожніх машин ХНАДУ - Євген Сергійович ВЕНЦЕЛЬ.

Все його життя пов'язане з нашим університетом, впродовж 10 років він очолював випускову кафедру Будівельних і дорожніх машин. Він все життя присвятив науковій діяльності. Багато учнів продовжують займатися його науковими розробками та напрямами. Євген Сергійович був інтелігентним і надзвичайним організатором, мав великий запас терпіння, знань та вмінь.

Смерть Євгена Сергійовича - це неоправдане горе для його рідних, близьких, друзів та колег. Світлий та незгасний спомин про його добрі справи назавжди залишиться у пам'яті та у серцях усіх хто його знав, любив, та шанував.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким та усім друзям. Вічна пам'ять. Адміністрація університету і колектив кафедри будівельних і дорожніх машин


News by date

By Category