RGM group - працевлаштування студентів

ОЛЕКСАНДР ЛЕВАДНИЙ - випускник дорожньо-будівельного факультету 2019 р.: «Початок кар'єрного шляху».

Хочу почати словами вдячності. Дякуємо кожному майстрові дорожніх робіт, кожному бригадирові, які кілометр за кілометром улаштовують дороги Сумщини. Будують наші хлопці з душею, аби серце було спокійним за рідних людей, які завтра вирушать у подорож цими трасами. Олександр Левадний почав йти до своєї мети ще у 2014 році, коли вступив до Харківського національного автодорожнього університету.

Будувати міцні та безпечні дороги на роки – ось чого прагнув Олександр. І у нього все вийшло. Захистивши диплом інженера-будівельника, Олександр отримав запрошення від нашої компанії «будувати дороги разом».

Нам дуже важливо мати у своїй команді молодих та креативних спеціалістів, які мають своє бачення і прагнуть йти на крок попереду. Наразі Олександр відповідально контролює роботу дорожніх бригад, щоб робітники мали все необхідне для якісного укладання автодоріг Сумщини. «Ретельно слідкую за тим, щоб всі роботи виконувалися згідно всіх норм ДСТУ та указаного проекту, і головне - в строк. Хочеться, щоб вже завтра сумчани їхали до Батурину чи поверталися через Конотоп класною дорогою. А ми дійсно будуємо класно. І коли під вечір асфальтоукладальники та грейдери стишують хід, ти стоїш і кілька хвилин дивишся на трасу, яка чорною смугою єднається з обрієм. Ще вчора автобуси та автомобілі збивали колеса, а сьогодні ти босоніж ідеш рівною дорогою. Тобі 23 роки, і ти робиш важливі справи для свого краю. Я живу не задля того, щоб день змінив безцільно ніч. Своєю командою ми робимо життя сумчан комфортнішим, і попереду у нас багато планів….», - з легким хвилюванням говорить Олександр.

Достатньо хвилини поспілкуватися, щоб відчути, коли робота дійсно надихає. Олександр працює натхненно. Це більше ніж просто робота. Майже півроку молодий майстер зі своєю командою пропрацював на дорогах Батурин-Конотоп-Суми, Суми-Краснопілля-Богодухів та у с.Климентове на Охтирщині, де облаштовували дороги та узбіччя, відсипали відкоси, встановлювали поребрики та бортові камені.

Інколи, навіть не знаєш в обличчя наших героїв, оскільки з ранку до вечора вони працюють під палючим сонцем посеред трас області. Дякуємо, Олександре, що став частиною нашого колективу. Нехай твоя життєва дорога теж буде бездоганно рівною! Пишаємося нашими молодими та амбітними дорожніми майстрами.

За матеріалами rgm-group.com.ua/oleksandr-levadnyy-shche-vchora-avtobusy-ta-avtomobili-zbyvaly-kolesa-a-s-ohodni-ty-bosonizh-idesh-rivnoiu-dorohoiu/


News by date

By Category