Зустріч із обговорення освітньої програми

8 травня відбулося обговорення освітньо-професійних програм «Інтелектуальні інформаційно-вимірювальні технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за участі гарантів ОПП, здобувачів вищої освіти та випускників.

Гарантами презентовано навчальні плани й освітньо-професійні програми зі змінами у складі груп забезпечення, освітніх компонентах і змістовному наповненню у зв’язку з мінливістю обставин, пропозицій стейхолдерів, надісланих рецензій тощо.

Випускник минулого року Кальченко Данила окреслив  основні відмінності від минулих освітньо-професійних програм. Вони також відзначили, що презентовані навчальні плани й ОПП суттєво змінено з врахуванням змін сучасності, засвоєння потрібних навичок soft skills і попиту на ринку праці.

 

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Данило Грабовський і Ігор Кондратенко позитивно висловилися у зв’язку з професійним спрямуванням освітніх компонентів у навчальному плані з ОПП «Інтелектуальні інформаційно-вимірювальні технології», практичною спрямованістю навчально-наукової та виробничої видів практики тощо.


News by date

By Category