Проведено засідання секції «Метрологія та безпека життєдіяльності»

Проведено засідання секції «Метрологія та безпека життєдіяльності» у рамках роботи 87-й Міжнародної науково-технічної та науково-методичної конференції університету.

Надзвичайний інтерес викликала доповідь проф. О.В. Поляруса «Проблеми візуалізації багатовимірної вимірювальної інформації», у якій обговорювались винаходи Нобелівських лауреатів, квантова інформація, квантова заплутаність, принцип Парето у навчанні та навіть філософськи проблеми розвитку науки. Оскільки доповідь зацікавила абсолютно всіх викладачів, запропонували проф. О.В. Полярусу продовжувати дослідження та підготувати  наукову статтю з даної теми.

Також жваво обговорювалась доповідь М.М. Кравцова на тему «Пожежна та електромагнітна небезпека гібридного транспорту», в якій доповідач представив попередні результати роботи над докторською дисертацією. Уточнювались назва, мета та завдання дослідження. Без сумніву, що дана тема може бути актуальною.

Дякуємо всім, хто долучився до конференції. Бажаємо ще більших наукових і професійних здобутків, натхнення та наснаги у роботі!

Оргкомітет секції МБЖД


News by date

By Category