«Профорієнтаційний нон-стоп»: стираємо кордони і відстані!!!

Факультет транспортних систем, попри труднощі та перепони, робить свій посильний внесок у забезпечення країни майбутніми фахівцями у транспортній галузі. І знову спільна колаборація ЗВО та ЗЗСО втілюється в плідну співпрацю. Тож за ініціативи декана ФТС проф. Юрія Бекетова та за підтримки Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради було проведено «Дні відкритих дверей» ХНАДУ для майбутніх вступників. Усього відбулося десять он-лайн зустрічей, у яких взяли участь 30 закладів загальної середньої освіти Салтівського району.

Майбутнім абітурієнтам було представлено відеоматеріали про університет і ті можливості, що розкриваються перед здобувачами. Відповідальний секретар приймальної комісії ХНАДУ Геннадій Птиця надав максимально корисну інформацію щодо всіх нюансів вступної кампанії, керуючись досвідом 2022 року і тими даними про нову вступну кампанію, що відомі наразі. Протягом усіх он-лайн ефірів майбутніх вступників підтримували і надихали минулорічні випускники шкіл-учасників, а тепер уже студенти ХНАДУ, які з радістю передали вітання та слова вдячності вчителям, класним керівникам та директорам рідних закладів та поділилися своїми враженнями і досвідом при виборі ЗВО.

Серед них: Козуб М.С. (Т-42-19), Семенов Д.Є. (Т-31-20), Корнєєв В.В. (Т-33-20), Лаврентьєва А.С. (ТПТ-11-22), Семешенко Д.О. (Т-23-21), Меренко Д.А. (Т-23-21), Швачка М.К. (Т-11-22), Запорожцев А.Г. (Т-12-22), Панасенко І.А. (Т-22-21), Резник А.В. (Т-13-22), Полєвой Н.О. (ТС-51-22), Шевкунов В.С. (Т-41-19), Пономарьов Д.А. (Т-43-19), Черкашин І.Ю. (Т-12-22), Ярмак К.О. (Т-13-22), Ннадозіє В.А. (Т-11-22).

Наші студенти – наша гордість!!!

Висловлюємо велику подяку за сприяння в проведенні заходів та формуванні майбутніх кваліфікованих фахівців у транспортній галузі Карповій Ларисі Георгіївні - начальнику управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради та Кустовській Галині Миколаївні - головному спеціалісту управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради.

Протягом усіх десяти заходів модерувала, наповнювала та керувала марафоном помічник декана ФТС з профорієнтації роботи Тетяна Волкова за підтримки відповідальної за профорієнтаційну роботу кафедри транспортних систем і логістики Наталії Птиці.


News by date

By Category