Презентація компанії Бізнес-групи Крон, що проходила на платформі ZOOM

Продовжуючи знайомство здобувачів освіти з ринком праці, відділом організації сприяння працевлаштуванню студентів було організовано проведення презентації компанії Бізнес-групи Крон, що проходила на платформі ZOOM.

В заході взяли участь здобувачі освіти факультету управління та бізнесу і факультету транспортних систем. Генеральный директор Бізнес-групи Крон Ольга Чернова розповіла про роботу підприємства в тяжких умовах року, що минув, про кроки, спрямовані на підтримку та підвищення позицій компанії на ринку, про бізнес-партнерів та співпрацю з ними. P

R менеджер компанії Марія Гречишнікова розповіла як працюють HR процеси у компанії, про свій особистий шлях кар'єрного зростання, провела міні тренінг для здобувачів освіти та відповіла на питання учасників заходу, а саме: потреба в персоналі на сьогодні; як в компанії відбувається відбір кандидатів на вакансії; які етапи співбесіди; яким є кар’єрний ріст співробітників; чи оплачується навчання; які перспективи роботи у компанії; які є бонуси для працівників, стажистів; тощо.  

 Відділ організації сприяння працевлаштуванню студентів висловлює подяку представникам Бізнес-групи Крон за співпрацю з університетом та маємо надію на подальші партнерські відносини.  А також дякуємо всім кафедрам факультетів управління та бізнесу і транспортних систем за підтримку заходу та активну участь як викладачів, так і здобувачів освіти. 


News by date

By Category