ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

Про захист кваліфікаційних робіт на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 11 тчервня 2021 року на кафедрі будівельних і дорожніх машин відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, де здобувачі показали повну готовність до їх захисту.

Враховуючи необхідність виконання карантинних заходів, запроваджених на території України, цього року попередній захист кваліфікаційних робіт відбувався також за допомогою дистанційних технологій з використанням платформи Skype.

У роботі взяли участь: Склад ДЕК №1 (ауд.204): Шевченко, Супонев, Богатов, Резніков, Косолапов, Іваненко, секретар -Книшенко Склад ДЕЭК №2 (ауд.208): Фідровска, Пімонов, Грайворонска ,Ковалевський, Ярижко, Щукін, секретар -Бондаренко.

До уваги членів кафедри були представлені доповіді здобувачів, сформованих на основі проведених досліджень – результатах їх наполегливої сумлінної праці разом з науковими керівниками, які відзначались актуальністю та науковою новизною. Відбулося обговорення важливих сучасних проблем щодо становлення та розвитку машинобудування.

Здобувачі отримали позитивні відгуки та рекомендації з приводу вдосконалення оформлення проектів. Вітаємо здобувачів з рекомендацією їх кваліфікаційних робіт до захисту!


News by date

By Category