Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року – 2022»: вітаємо молодих вчених ХНАДУ!

1 травня 2023 року підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року – 2022» Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України.

Цьогоріч наш Університет у даному престижному Конкурсі гідно представили завідувачка кафедри економіки і підприємництва, д.е.н., проф. Дмитрієва Оксана Іллівна; декан факультету управління та бізнесу, д.е.н., проф. Шевченко Інна Юріївна; доцент кафедри транспортних систем і логістики, к.т.н., доц. Птиця Наталія Василівна:

  • проф. Дмитрієва О.І. виборола перемогу у номінації «Фінанси, банківська справа та страхування», посіла 2-ге місце у номінації «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 3-тє місце у номінації «Маркетинг»;
  • проф. Шевченко І.Ю. посіла 2-ге місце у номінаціях «Публічне управління та адміністрування» та «Молодий методист року в галузі суспільних і гуманітарних наук»;
  • доц. Птиця Н.В. посіла 2-ге місце у номінації «Профорієнтаційна наукова платформа».

Вітаємо молодих вчених Харківського національного автомобільно-дорожнього університету з гідним результатом у Всеукраїнському конкурсі «Молодий вчений року – 2022»!
Бажаємо подальших професійних звершень!


News by date

By Category