Підготовка грантових заявок та ведення грантових проектів

 

Громадські організації «Міжнародна академія освіти і науки» спільно з «Національна академія наук вищої освіти України» та «Асоціація психотерапевтів і психоаналітиків України» запрошують наукових, науково-педагогічних працівників, у тому числі докторантів, аспірантів та всіх охочих взяти участь у майстер-класі «Підготовка грантових заявок та ведення грантових проектів», який відбудеться онлайн 16 березня 2023 року, 14:00-16:00 на платформі Zoom.

У програмі майстер-класу:
> основні принципи підготовки грантової заявки;
> практичні поради та інструменти для написання грантової заявки;
> обговорення найпоширеніших помилок при підготовці гранту; г- аналіз основних розділів аплікаційної форми. Зразки різних аплікаційних форм;
> логічно-структурна матриця проекту, робочий план, цільова аудиторія, індикатори результативності, комунікаційна стратегія, кошторис, звіт;
> актуальний перелік ресурсів для пошуку грантів;
> дієва мотивація для роботи над грантовим проектом.

Для підтвердження участі у майстер-класі, просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net (форма додається нижче).

Участь у майстер-класі платна-400 грн, які слід надіслати на розрахунковий рахунок: UA243052990000026006036709509 АТ КБ «І ІриватБанк», код одержувача: 40486274, отримувач: ГО «МАОН».

Реєстрацію на захід відкрито до 15 березня 2023 року включно.

Майстер-клас проводить Осмоловська Олена Анатоліївна, кандидат історичних наук, фахівець сфери креативних індустрій та міжнародних відносин, успішний грантовий менеджер, має особистий досвід роботи з грантовими програмами. В планах співпраці передбачено, крім майстер-класу, курс-практикум з декількох модулів з можливістю підготовки та апробації власних проектів слухачів. Про бажання взяти участь у практикумі наразі можна повідомити у пропонованій заявці.

Учасники майстер-класу отримають відповідне посилання на онлайн-зустріч 15.03.2023 р., презентацію з активними покликаннями на ресурси та інструмент зустрічі та відповідний сертифікат.

Начинается скачивание файлаФорма для реєстрації на майстер клас завантажити


News by date

By Category