Перемога у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»!

4 червня 2020 р. на базі Одеського національного політехнічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність». На конкурс кращими ЗВО України було представлено 146 дипломних робіт магістрів і 23 кваліфікаційні роботи бакалаврів зі спеціальності 076  «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність». Наш ЗВО на конкурсі представляли 3 дипломні роботи магістрів – Бардакова О.А., Вельможної Ю.Л., Хмелевського В.С.

За результатами оцінювання робіт кваліфікованим журі дипломна робота магістра Бардакова Олександра Андрійовича на тему «Теоретико-методичні та концептуальні засади розвитку підприємництва в Україні» (науковий керівник – д.е.н, доц. Шевченко І.Ю.) виборола перемогу у конкурсі та була нагороджена дипломом І ступеня.

Не залишили члени журі без уваги й інші дипломні роботи наших магістрів:

- дипломна робота Вельможної Ю.Л. на тему «Маркетинг у діяльності приватного підприємства охорони здоров’я» (науковий керівник – к.е.н, доц. Приходько Д.О.) була нагороджена грамотою за перемогу у номінації «За високий рівень апробації досягнутих результатів дослідження»;

- дипломна робота Хмелевського В.С. на тему «Удосконалення інструментарію оцінювання інвестиційної привабливості підприємств промисловості України» (науковий керівник – к.е.н, доц. Шершенюк О.М.) була нагороджена грамотою за перемогу у номінації «За формулювання цілісної концепції досліджуваної проблеми».

 

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає випускників-магістрів і їх наукових керівників з відзнакою на всеукраїнському рівні високої якості дипломних робіт, бажає міцного здоров’я та подальших звершень!    


News by date

By Category