Oxford Professional Development Events

У березні-квітні 2023 року викладачі кафедри іноземних мов взяли участь у заходах за підтримки Oxford University Press, найбільшого у світі видавництва при Оксфордському університеті.

Завідувачка кафедри, доц. Птушка Анастасія Сергіївна та ст. викл. Пруднікова Аліна Олександрівна були учасницями наступних заходів:

  • 21-22 березня: Міжнародні онлайн-конференції «Oxford National Conference Online 2023: All together now!» та Oxford National Conference Online 2023: All together now! Motivation and Mixed Abilities». Під час конференцій обговорювалися особливості викладання у групах студентів зі змішаними здібностями, а також проблематика мотивації як для студентів, так і для викладачів.

  • 27-28 березня: міжнародні вебінари «Presenting New Identity» та «Presenting Panoramic». Вебінари були присвячені новим сучасним матеріалам для вивчення англійської мови, методам викладання та новому потужному цифровому інструментарію, який сприяє самостійному навчанню, економить час викладачів та сприяє покращенню результатів вивчення мови.

  • 18 квітня: Міжнародна онлайн-конференція «Oxford Professional Development Day│Northern & Eastern Europe». Під час конференції приділялась увага читанню як некогнітивної компетенції, а також шляхам допомоги студентам в досягненні високих результатів під час навчання та оцінювання.


News by date

By Category