НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ АКІТ

Участь у науково-практичних, науково-теоретичних та науково-методичних конференціях є однією із форм науково-дослідної роботи студентів у вищому навчальному закладі.

Студенти кафедри АКІТ під керівництвом викладачів готують тези та статті, які є результатом їх науково-дослідної роботи. Також, студенти кафедри АКІТ беруть активну участь у освітніх та наукових заходах, зокрема, студент МА-36т1-20 Дуднік О.В. під керівництвом доцента кафедри АКІТ Біньковської А.Б. підготовив тези та взяв участь у III Міжнародній студентській науковій конференції «Концепт науки XXI: стратегії, методи та наукові інструменти» , яка проходила у м. Львів, 14 квітня, 2023 року та у III Всеукраїнській студентській науковій конференції «Формування сучасної науки: методика та практика», яка проходила у м. Ужгород, 21 квітня, 2023 року.

Бажаємо Дудніку О.В. та студентам кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій  подальших творчих і професійних успіхів, наснаги в навчанні та перемог, а колективу кафедри АКІТ – талановитих, обдарованих та працьовитих студентів!


News by date

By Category