Наукова робота студентів-бакалаврів на кафедрі АКІТ

Науково-дослідна робота студентів-бакалаврів є продовженням та поглибленням навчального процесу. Залучення студентів до науково-дослідної роботи дозволяє розкрити їх творчий потенціал та є необхідною умовою успішної реалізації якісної освітньої траєкторії студента спеціальності АКІТ у ХНАДУ.

Студенти Каплун Б.А. і Александровська Ю.О. під керівництвом доцента Біньковської А.Б. представили результати своїх робіт на IV Міжнародній студентській науковій конференції «Діджиталіація науки як виклик сьогодення», яка проходила 26 травня 2023 р. у місті Луцьк, Україна.

Студент Каплун Б.А. під керівництвом доцента Біньковської А.Б. представив результат своєї роботи на V Міжнародній науковій конференції «Науковий простір: актуальні питання, досягнення ті інновації», яка проходила 26 травня 2023р, м. Черкаси, Україна.

Участь у конференціях є найважливішим засобом підвищення якості підготовки спеціалістів в галузі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, демонстрацією здатності студентів бакалаврів застосовувати новітні досягнення науково-технічного прогресу в своїй практичній діяльності.

Бажаємо успіхів та нових досягнень!


News by date

By Category