National H-indexRanking

Ukrainian National H-index Ranking – незалежний міжнародний рейтинг, що направлений на оцінку наукової продуктивності вчених, дослідницьких груп та організацій в різних країнах на основі консолідованого показника індексу Гірша.

Рейтинг враховує сумарний показник індексу Гірша наукових установ України з урахуванням відомостей наукометричних баз даних та платформ Scopus, WebofScience та GoogleScholar. На основі цих даних формується індикатор National H-indexRanking та відповідна ранжована позиція в рейтингу.

Станом на квітень 2023 року National H-index ХНАДУ дорівнює 22.  В рейтинговому списку науково-дослідницьких організацій університет зайняв 151 позицію серед більш ніж 400 університетів, наукових організацій та установ України, діяльність яких спрямована на проведення наукових досліджень.

Аргун Щасяна Валіковна, проф. кафедри автомобільної електроніки – зайняла перше місце в університеті за оцінкою показника індексу Гірша в Scopus та потрапила у ТОП 1000 українських науковців в базі даних Scopus, посівши 900 місце. Гнатов Андрій Вікторович, завідувач кафедри автомобільної електроніки зайняв 902 місце у рейтингу  ТОП 1000 українських науковців в базі даних Scopus. Вітаємо наших науковців!!!

Повний рейтинг можна переглянути за посиланням: https://ua.h-index.com/uk


News by date

By Category