Конкурс кандидатських дисертацій 2023: подати заявку до 15 травня

Німецько-українське академічне товариство / Мережа UKRAINE вже всьоме організовує Конкурс кандидатських дисертацій. З 2016 року ми організовуємо Конкурс кандидатських дисертацій з метою популяризації аспірантів і тим самим сприяємо підвищенню рівня міжнародної академічної співпраці з Україною. 

Відповідність вимогам: ми запрошуємо подати заявку від студентів PhD/MD, які проводять дослідження з будь-якої теми, з однієї або кількох наступних груп: Українські аспіранти, які проводять свої дослідження за межами України (включаючи аспірантів за обміном та тих, хто був змушений покинути Україну через війну) Аспіранти, незалежно від національності, які беруть участь у спільному (наприклад, двосторонньому або багатосторонньому, включаючи Україну) дослідницькому проекті Аспіранти, незалежно від національності, тема дослідження яких стосується України. Будь ласка, зверніть увагу: можуть розглядатися лише ті аспіранти, чий захист / докторської дисертації заплановано після фіналу докторського конкурсу (тобто кандидати, які вже захистили або очікуються захистити свою докторську дисертацію до фіналу докторського конкурсу, як правило, не мають права застосовувати). Якщо у вас є запитання чи сумніви щодо вашої відповідності, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою info(at)ukrainet.eu. Подайте заявку, виконавши ці чотири кроки: Будь ласка, заповніть анкету І додайте своє резюме (бажано як один документ у форматі pdf під назвою «Ваше прізвище»). Заповніть та підпишіть форму згоди на персональні дані та надішліть заявку на електронну адресу: phd-contest@remove-this.ukrainet.remove-this.eu та international@remove-this.khadi.kharkov.remove-this.ua

 Фінал відбудеться у четвер, 28 вересня 2023 р. в Ессені, Німеччина, в рамках Днів України в Північному Рейні-Вестфалії (28-29 вересня 2023 р. в Ессені), що супроводжуватиметься щорічними зборами Німецько-Української Академічної Товариство (Die Deutsch-Ukrainische Akademische Gesellschaft e.V., DUAG). До складу журі PhD Contest входитимуть науковці, залучені до міжнародної співпраці з партнерами в Україні, призначені правлінням Товариства. Успішних кандидатів запрошують представити свої дослідження у вигляді 5-хвилинної доповіді на фінальній події на сцені та отримати шанс виграти один із трьох призів (1 місце: 300 євро, 2 місце: 200 євро, 3 місце: 100 євро). ), а також додати до свого резюме додаткові облікові дані. Проїзд (до 200 євро) та перебування в Ессені (до 2 ночей) фінансує Товариство. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, уважно прочитайте FAQ. Зверніть увагу: наразі ми плануємо нашу зустріч, включаючи фінал PhD Contest, у присутньому форматі. Якщо умови зміняться, ми маємо намір розглянути можливість проведення цього заходу в гібридному або цифровому форматі. Фіналістів буде поінформовано про це.

Джерело та завантажити аплікації:

ukrainet.eu/2023/03/28/ukrainet-phd-contest-2023/


News by date

By Category