Кафедра економіки і підприємництва – учасник проєкту «Підприємницький університет»

У серпні 2020 року кафедра економіки і підприємництва пройшла конкурсний відбір і була обрана учасником пілотного проєкту «Підприємницький університет», що ініційований ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) і реалізується спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Мета проєкту – розвиток підприємницької освіти та активізація підприємницької активності у студентів через започаткування власних стартапів.

Наразі у проєкті беруть участь студенти третього курсу бакалаврату спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Разом з викладачем кафедри доц. Приходько Д.О. в першому семестрі 2020-2021 навчального року здобувачі вищої освіти будуть працювати над розробкою стартапів у межах вивчення впровадженої у навчальний процес дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами» (програма дисципліни рецензована міжнародними експертами з США, Ізраїлю та Естонії, рекомендована Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України). У процесі навчання здобувачі вищої освіти працюватимуть у командах і поступово будуть доводити свої бізнес-ідеї до реалізації, адже найкращі студентські команди матимуть шанс отримати менторську підтримку від YEP, Дія.Бізнес, Українського фонду стартапів, TechUkraine, Cisco, Genesis, Okko та інших партнерів проєкту.


News by date

By Category